Kampeer plekken

Het voorseizoen is van mei tot en met 1 juli.  Vanaf 2 juli is het hoog seizoen tot 2 september. Het na seizoen is vanaf 3 september.

Wij maken geen onderscheid in prijzen tussen het wel of niet gebruiken van elektra. Voor het gebruik maken van de douches heeft u muntjes nodig. U krijgt per persoon 1 munt per nacht. Gebruikt u meer muntjes kunt u deze kopen bij de receptie voor 15 KC.

Reserveren kan via email adres: campingdebongerd@hotmail.com. Voor vragen kunt u ons ook bellen op  +31611040721

Wij berekenen geen reserveringskosten maar rekenen voor een reservering altijd een aanbetaling van 50 %. Dit bedrag wordt in z’n geheel verrekend met het eindbedrag zonder bijkomende kosten.

Na ontvangst van uw email sturen wij  u een factuur,  waarin wij om de aanbetaling vragen. Wanneer  deze aanbetaling op onze rekening is bijgeschreven, staat de reservering vast. De restant betaling kan in kronen betaald worden op de camping.

Op de camping kunt u alleen betalen in Tsjechische kronen. In het dorp kunt u pinnen bij de bakker maar geen extra geld opnemen. U kunt Tsjechische kronen in de geldautomaten halen in Boskovice.