Routebeschrijving

Routebeschrijving:

Het adres van de camping is Benesov 104, 67953 Benesov.

Zowel vanuit de richting Brno als richting Svitavy volgt u weg nummer 43 tot aan de afslag Prostejov, Boskovice weg nummer 150.
Coördinaten GPS: 49 30’34″N  16 46’22″E

Komt u uit de richting Praag/Brno volg de borden Svitavy in de stad Brno. De meeste navigatie systemen geven aan dat u voor Brno van de D1 af moet. U kunt dit beter niet doen omdat u dan binnen door wordt gestuurd over smalle en slechte weg.

U navigatie zal u bij Cerna Hora richting Blansko sturen, het laatste stukje richting onze camping is dan over een smalle weg. U kunt beter u navigatie eerst instellen op Boskovice centrum en in Boskovice ons adres invoeren.

Na 2,7 km. door de stad de afslag  linksaf. U passeert nog twee dorpen, Vratikov en Okroula, voordat u in Benešov arriveert.
De camping ligt achter huis nummer 104. U kunt ongeveer 150 door rijden en dan het gravel pad links op rijden. Dat een stukje rijden en dan links af de hekken door de camping op. Graag u combinatie of camper even parkeren op het pad of er net naast. Dan lopend naar beneden en komen wij u tegemoet lopen om u plaats aan te wijzen.

Op dit moment is de weg van Zdarna naar Prostejov dicht en komt er veel verkeer door ons dorp. Wij vragen u niet langs de weg te parkeren vanwege vrachtwagens die omhoog moeten en voor u dan moeten stoppen.  Bedankt namens de chauffeurs